www.bollevenner.com
www.bollevenner.com

Jeg er 29 år, langt lyst hår store bryster og en god røv. Jeg elsker store pikke og kan ikke få nok. Der findes ikke noget bedre en at blive gennem kneppet af en fyr med en kæmpe pik, eller lade den glide op og ned mellem mine store bryster. Du skal kunne lide en meget våd mis…

Søger er fyr der har en stor pik og jeg mener virkelig stor, 25-40 år gammel. Du skal være barberet for neden, hader hår, gerne en stor fyr.

Lide at slikke og blive slikket er et MUST

Kom og chat med mig så vi kan aftale en dag med masser af sex.

www.bollevenner.com

Kontaktannonce - søger mand for sex

4 svar “Stor pik søges

 1. Jeg har 26 cm og 20 omkreds, men jeg falder uden for din alder. Jeg er 59 år, men veltrænet og velsoigneret.

  Mvh John

  1. jeg vil lige høre om du kunne tænke dig at hjælpe min veninde. Hun tænder meget på modne fyre og er vild med sperm og flotte STORE pikke. Hun vil ha sprøjtet sperm langt op i fissen. Hun bruger spiral så der sker intet.
   Jeg har lovet hende at se om der er nogen mænd herinde.
   Hun er 25 år, med former, altid stive nippels og meget våd.
   Mødet foregår i hendes hus ved Hobro. Det er kun jer 2, medmindre det tænder dig jeg kigger på, eller er med
   Hun vil KUN ha spermen oppe i fissen. VIL DU HJÆLPE HENDE??

 2. Hej smukke, du ser fandme godt ud 😛 Kunne du have interesse i at komme og hygge med min mand og jeg en dag? Vi unge, renlige og veltrænede, vi kan sende billeder over mail eller tilf, op til dig.
  [email protected]
  Håber at høre fra dig 😛

 3. Mit navn er Sonja McDonell, 23, en stewardesse schweiziske Airlines med 13 Oversea byer. Jeg er meget bud med mange fantasier, også i min vidunderlige arbejde. Jeg ønsker at møde lesbisk piger i Kobenhavn regionen, som at vide, hvordan smukke udenlandske piger har lesbisk sex. Vi kan først udveksle vores billeder. Jeg har mange og nogle er ikke unge-fri.
  [email protected]

Så skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.