Sex i naturen smager bedst!

Jeg leder efter en ældre (+40) moden mand (helst gift / samlevende), der elsker at slikke både mus og hale … og kan gøre det i timevis. Der er fokus på mig og mine orgasmer, når jeg egoistisk at nyde længe. Er du venlig og jeg vil give måske noget tilbage;)
Krav er billede af dig her på BC (evt. e-maile billedet på ansigt) … og selvfølgelig er du god ven af sæbe og vand, og helt raske.

Ikke dominerende han, så er det mig, der bestemmer, og du gør, hvad jeg vil!

Ønsker du at fange min interesse, vil du strække din skrive om dig selv og hvad du skriver som.  Bollevenner

Kontaktannonce - søger mand for sex

4 svar “søger stor pik

  1. Jeg vil har altid drømt om at kneppe og have andre sex-lege med en sød pige, jeg er en nysgerrig og legesyg mand på 61 år der gerne vil forkæles, udforske min og din seksualitet og prøve forskellige grænser af. Da jeg fandt frem til netop dig, sender jeg denne mail, og håber vi kan mødes og udforske hinanden.

Så skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.