!ssnn (1)
Sextreff med mig denne weekend? Jeg ønsker at blive kneppet hårdt i denne weekend! itne har haft god sex i flere år nu det føles. Jeg ofte mødes bare idioter, denne gang jeg ønsker at møde en mand, der ved, hvordan man behandler en kvinde både i og uden for sengen! I lys på dominerende fyre, så længe du behandler mig godt jeg sætte alt op i sengen! Jeg sutte din pik! Jeg rider din pik! Jeg sluger din sperm! Komme i kontakt!

KLICK – Jeg kan godt lide, hvis en fyr er god leder, men det vigtigste er, at du tager sig af dit helbred, jeg ønsker for eksempel for alle dine kugler og hanen skal være barberet! jeg barbere min fisse glat, så jeg har ret til at kræve din pik er blød og fin;)

Kontaktannonce - søger mand for sex

Ett svar på annonsen “Jeg ønsker at blive kneppet hårdt i denne weekend

  1. Sextreff med dig denne weekend, den er jeg med på skal vi aftale et møde?
    Jeg har heller ikke haft god sex i flere år nu, du må meget gerne sutte min pik!
    Håber vi ses snart.

Så skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.