3e2asudku2qthzja351032u4m282656414

Jeg er en ung kvinde på 25 som søger noget uforpligtende sjov 🙂

Det jeg søger en en fyr/mand, som jeg kan have det sjovt med en gang imellem… Om han er i forhold/gift eller ej betyder ikke så meget, så længe han er afklaret med hvad han laver.

Jeg er ikke interesseret i at snakke med mænd som er way older end mig, når det så er sagt så må han skam gerne være ældre end mig.. men altså.. kunne du være min bedstefar/ far.. såeh back off.. det ikke mit game, og du ville derfor heller ikke kunne forvente et svar fra mig.

– Men altså kom George Clooney forbi, ville jeg da ikke sige nej tak 😉

Personligt tænder jeg på mange forskellige lege, men der er altså også nogle, som slet ikke er mig..

Hvad kan jeg så tilbyde:

Jamen jeg kan tilbyde mig selv, hahaha..

Jeg elsker at lege og havde det sjovt, og er 100% tilstede i det jeg laver, elsker at give, og at få.. og synes selv jeg har en del erfaring efterhånden, hvorfor jeg også kan være en smule grænsesægende 😉

Kontaktannonce - søger mand for sex

Ett svar på annonsen “forvente et svar fra mig.

Så skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.