Jeg er 27 år gammel med store bryster og lange ben. Jeg elsker at vise min krop frem og få taget frække billeder. Jeg elsker at sutte pik og at blive gennem kneppet, er bare det bedste der findes. Jeg arbejder meget og har ikke meget fritid så den jeg har vil jeg bruge på sex og gerne masser af det. Jeg kan lide at eksperimentere, så har leget lidt med div S/M former, bondage ovs.

Er træt af at være single og syntes bare ikke at der er nogen som jeg har klikket med men jeg savner sex.

Jeg søger en mand mellem 30-40 gider ikke en ung fyr der ikke ved hvordan man gør tingene og kan lide at eksperimentere.

Du skal osse være over 180 da jeg er høj og ikke bryder mig om at jeg er højst, gerne med interesse i at fotografere.

Du skal være single, gider ikke alt det andet fis.

Send billeder og lidt om dig selv, da jeg arbejder meget er det ikke så tit jeg har tid, vi kan så finde ud af hvornår vi begge har tid til at chatte.

Lad os aftale hvornår vi skal have en fræk date

www.bollevenner.com

Kontaktannonce - søger mand for sex

Ett svar på annonsen “Erfaren mand søges

Så skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.